Server problems, losing connection

Need help? Post your questions or problem here.

Server problems, losing connection

Unread postby eightcastles » 07 Sep 2017, 16:26

Hello, After setting up my server it all worked properly. Now, several times a day, I lose my connection. I then remote into my home computer, log into my server locally. Then I go into setting, then network. All I have to do is hit the "save button" on bottom of network page and my connection is restored. I didn't change any of the settings, just hit the save button. This will happen several times a day. I am sure there is something going on with my pc, but not sure where to start. Any ideas?

Thank you!
eightcastles
 
Posts: 2
Joined: 07 Sep 2017, 15:25
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Server problems, losing connection

Unread postby eightcastles » 10 Sep 2017, 14:41

Another thing I noticed from the server log is that I get connection back every time port is forwarded. Once every hour. What can I check?
Thanks, Rick
eightcastles
 
Posts: 2
Joined: 07 Sep 2017, 15:25
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Server problems, losing connection

Unread postby TheShrine » 11 Sep 2017, 11:29

What router you're using? Anyhow, this rather sounds like your router problem which can't retain the dynamic port mapping. Depending of your router and its software you may want to add static port binding.
TheShrine
 
Posts: 8
Joined: 12 Oct 2013, 00:44
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest