Android Client 5.4

additional Client information

Android Client 5.4

Unread postby Madevil » 18 Jul 2013, 22:52


Android Client 5.4


Google Android Play Store Link

Amazon App Store Link

Release Note

General

  • BS Videoplayer support
  • VLC Videoplayer support
  • Dialog: add song to new created Playlist
  • small Bugfixes
best regards
User avatar
Madevil
Administrator
Administrator
 
Posts: 926
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1318 times
Been thanked: 959 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby Madevil » 19 Jul 2013, 00:54

Image

Image

Image
User avatar
Madevil
Administrator
Administrator
 
Posts: 926
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1318 times
Been thanked: 959 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 23 Jul 2013, 18:21

Hello and thank you for all your work =)

in this vertion has blitvit problems to stream,
movie starts not until the entire film is transferred;

Now, I have not had time to test if it's the app or if it is the server vertionen that is the problem for me. (I use beta4 3560 Debian)

does anyone have an idea what could be the problem?

last vertionen worked perfeckt for me with mx player.
and vertionen 3550 Debian)

/ Sincerely Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby Madevil » 23 Jul 2013, 19:20

chali wrote:Hello and thank you for all your work =)

in this vertion has blitvit problems to stream,
movie starts not until the entire film is transferred;

Now, I have not had time to test if it's the app or if it is the server vertionen that is the problem for me. (I use beta4 3560 Debian)

does anyone have an idea what could be the problem?

last vertionen worked perfeckt for me with mx player.
and vertionen 3550 Debian)

/ Sincerely Chali


hi there,

whats is a blitvit ???

Maybe the newer ffmpeg version have problems with some video transcodings,
did you try the last or older ffmpeg version?

best regards
User avatar
Madevil
Administrator
Administrator
 
Posts: 926
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1318 times
Been thanked: 959 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 24 Jul 2013, 13:25

Madevil wrote:
chali wrote:Hello and thank you for all your work =)

in this vertion has blitvit problems to stream,
movie starts not until the entire film is transferred;

Now, I have not had time to test if it's the app or if it is the server vertionen that is the problem for me. (I use beta4 3560 Debian)

does anyone have an idea what could be the problem?



last vertionen worked perfeckt for me with mx player.
and vertionen 3550 Debian)

/ Sincerely Chali


hi there,

whats is a blitvit ???

Maybe the newer ffmpeg version have problems with some video transcodings,
did you try the last or older ffmpeg version?

best regards



Hi
excuse me, I'm using Google translate and the word (blivit) means
(has become) in Swedish. :)

I have not tested any other ffmpeg (I do not know how to do it)
I only use your debian or war updates (to war, I use your scripts)

Well this is not a huge problem for me, I can always wait and test the next update ;)

/ Sincerely Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 29 Sep 2013, 02:09

Hi

I have a problem.
anyone using sony xperia go, can no longer stream movie from me (if they not use flash) (or sometimes it goes if you wait very long >5 min)

I have tested bs, vlc, and mx without further results.
I have tested different arm5, 6.7, for mx and neo
someone who has a smart idea?

/ Sincerely Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby gurutech » 29 Sep 2013, 06:08

Just downloaded this version, after sticking with 5.0 since that came out. Reason for the upgrade was because I keep getting "server cannot be found" error messages, and a timeout after 4 attempts.

I figured it was due to the server itself, being upgraded from 35xx up to 3700, which was just released. Since Ultrasonic was giving the same error, I didn't think it was an app issue, however I thought maybe the server was responding to the connection request in a new

Well, the upgrade didn't fix the problem.

Any idea what could be causing this issue?
gurutech
Contributor
Contributor
 
Posts: 324
Joined: 02 Jan 2013, 04:56
Has thanked: 12 times
Been thanked: 130 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 29 Sep 2013, 21:35

gurutech wrote:Just downloaded this version, after sticking with 5.0 since that came out. Reason for the upgrade was because I keep getting "server cannot be found" error messages, and a timeout after 4 attempts.

I figured it was due to the server itself, being upgraded from 35xx up to 3700, which was just released. Since Ultrasonic was giving the same error, I didn't think it was an app issue, however I thought maybe the server was responding to the connection request in a new

Well, the upgrade didn't fix the problem.

Any idea what could be causing this issue?


hi

i got this error when the hdd spin down and i tried to stream a few hour later.
after fixing the spin down, the error is gone, hmm i also got this when using vdsl2 but no longer after getting fiber

/Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby gurutech » 29 Sep 2013, 23:17

very strange.... I plug in my actual IP address, with port 4040, and it works.

Not sure why the domain name I'm using isn't working, but I'm gonna have to look into that.... Everything seems to be working fine when I go over a browser....
gurutech
Contributor
Contributor
 
Posts: 324
Joined: 02 Jan 2013, 04:56
Has thanked: 12 times
Been thanked: 130 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 29 Sep 2013, 23:53

gurutech wrote:very strange.... I plug in my actual IP address, with port 4040, and it works.

Not sure why the domain name I'm using isn't working, but I'm gonna have to look into that.... Everything seems to be working fine when I go over a browser....


hi

are you using dyndns?
test to sett the TTL to 60 and Type to A

but i still think it can be that the hard drive spin down, or do you get this error every time you connect using the app?
or is it that you first time out and on the next attempt you can connect?

/Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby gurutech » 30 Sep 2013, 00:21

It's all the time, but only when using my DNS name. Using No-IP.com on a port 80 redirect (to get around my ISP blocking port 80).

Works fine if I use my external IP address and put in port 4040.

Works fine using IP address or DNS name from a browser.
gurutech
Contributor
Contributor
 
Posts: 324
Joined: 02 Jan 2013, 04:56
Has thanked: 12 times
Been thanked: 130 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 30 Sep 2013, 10:48

gurutech wrote:It's all the time, but only when using my DNS name. Using No-IP.com on a port 80 redirect (to get around my ISP blocking port 80).

Works fine if I use my external IP address and put in port 4040.

Works fine using IP address or DNS name from a browser.


hmm starting to get low on ides :| you enter the address http://youradress.your / https://youradress.your not youradress.your ?
and what happens if you putt in http://youradress.your:4040?

/Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 03 Oct 2013, 22:09

Hi

Little more hassles

android app, choose English instead of Swedish, although that Swedish is No. 1 in the order of the soundtrack
both in flash and mx-player, is probably because it is not possible to choose Swedish in the app =)
you can add a marker to (se) (Swedish)

you can not turn the subtitle of on several things in android using mx player (presumably the mx player who is wrong.)

/ Sincerely Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 07 Oct 2013, 23:57

Bs player givs this error.
Have only tryde it in flash mode since html5 dont work for me the last builts.
/Chali
Attachments
Screenshot_2013-10-08-00-49-46.png
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4 and note 3

Unread postby chali » 20 Oct 2013, 18:32

More Trouble

using galaxy note 3 and android 4.3

mx player lags like crazy using HW codec, and HW+ only work on some files, and only after the whole file is downloaded (take minimum 10 minutes to start playing using HW+)
software codec don't work at all, and flash (using mobile firefox) dont work any more.

if am using serviio to send the file to Mx player it no problem using HW and HW+ so maybe it a problem how madsonic give Mx player the file?
one + side is that subtitle work ;)

im regretting not sticking to note 2 :cry:

sincerely/Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby commonplace » 22 Oct 2013, 01:13

I can't seem to get the Madsonic app to send Bluetooth information to my car's stereo. It works on Google Play Music and others, but not Madsonic... am I doing something wrong, or is this not supported??
commonplace
 
Posts: 4
Joined: 08 May 2013, 03:11
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 22 Oct 2013, 18:56

commonplace wrote:I can't seem to get the Madsonic app to send Bluetooth information to my car's stereo. It works on Google Play Music and others, but not Madsonic... am I doing something wrong, or is this not supported??


it don't work for me neither.

/Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby ramapoughnative » 28 Oct 2013, 01:26

Greetings.. Minor issue. I'm using android app 5.4 and even though it's paid for, still getting commercial splashscreen on pause.. why? BTW.. thank you for writing and sharing this app..
truly enjoy it..
ramapoughnative
 
Posts: 8
Joined: 03 Jul 2013, 23:33
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android Client 5.4

Unread postby chali » 29 Oct 2013, 19:10

ramapoughnative wrote:Greetings.. Minor issue. I'm using android app 5.4 and even though it's paid for, still getting commercial splashscreen on pause.. why? BTW.. thank you for writing and sharing this app..
truly enjoy it..



Though it is not madsonic wrong, I presume you are using MX player?
Have you paid for it? Probably not,

advertising comes from mx player that is Standalone from madsonic,
Want to remove ads, buy mx-player. or use flash

/ Chali
chali
Contributor
Contributor
 
Posts: 102
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 89 times
Been thanked: 66 times


Return to Info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest