Chromecast not working with MADSONIC 6.0 7960

Post your Server Bug Report

Chromecast not working with MADSONIC 6.0 7960

Unread postby remi » 03 Feb 2016, 00:11

Hi,
There is a problem with the last release. Chromecast audio in chrome isn't working (i was using subsonic before), nothing launch, no music, nothing start...

Strangely ANDROID -> DSUB -> CHROMECAST works
WINDOWS -> CHROME -> MADSONIC -> CHROMECOST doesn't works (no sound)

If you want I can give you an access for testing... (will send you a pm)
If you want I can give you logs or anything else but you need to tell me how I can do this...

https://cloud.mevaere.fr/index.php/s/SZAn62Gxbz25ZOy/download

For information my chromecast audio is working with Youtube in Chrome.

Thanks a lot,
Hope it will be solved soon,
Rémi

=========================================================================================
VERSION: MADSONIC 6.0 | BUILD: 7960
SERVLET: JETTY
SERVER: CPU: INTEL XENON | ARCH: X64 | MEMORY: 32GB | HDD: 2TB
OS: DEBIAN 8.3
SYSTEM: SERVER
INSTALLER: WINDOWS
JAVA: ORACLE JDK 1.8 ( java 1.8.0_60)
BROWSER: CHROME 48
CLIENT:
DESCRIPTION: Can't start chromecast audio
REPRODUCIBLE: YES
=========================================================================================
Last edited by remi on 03 Feb 2016, 17:09, edited 2 times in total.
remi
 
Posts: 8
Joined: 24 Jan 2016, 13:02
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Chromecast not working with MADSONIC 6.0 7960

Unread postby remi » 03 Feb 2016, 12:19

I have made several other test :

-> It isn't working with MP3 files too
-> It isn't working on another computer
-> It isn't working if i set up the server on a non SSL port

Thanks for all
remi
 
Posts: 8
Joined: 24 Jan 2016, 13:02
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Chromecast not working with MADSONIC 6.0 7960

Unread postby Madevil » 03 Feb 2016, 13:07

Bug confirmed!

for temporary fix, please switch back to build 7860

bug fixing is already in progress

best regards
User avatar
Madevil
Administrator
Administrator
 
Posts: 934
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1323 times
Been thanked: 962 times

Re: Chromecast not working with MADSONIC 6.0 7960

Unread postby remi » 03 Feb 2016, 13:47

AWESOME !
remi
 
Posts: 8
Joined: 24 Jan 2016, 13:02
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Chromecast not working with MADSONIC 6.0 7960

Unread postby remi » 03 Feb 2016, 14:00

Hum same problem with the 6860 version but no problem i will wait for the new one.
remi
 
Posts: 8
Joined: 24 Jan 2016, 13:02
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Chromecast not working with MADSONIC 6.0 7960

Unread postby VikingOy » 17 Dec 2017, 14:15

...and waiting.....
...and waiting.....
...and waiting.....

Meanwhile - another year has gone by (almost), and still nothing ?
VikingOy
 
Posts: 35
Joined: 03 May 2015, 20:26
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times


Return to Bug Reports 6.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests