Changing Mediatype

Post your Server Bug Report

Changing Mediatype

Unread postby madsub » 19 Feb 2016, 07:58

There are some buttons above the album listing or the tracks to change the mediatype immediately.
These buttons seem to change the mediatype in an unpredictable way.
ie. pressing "Update to album" or "Update to Artist" mediatype becomes "Videoset".
Pressing "Update to Album" mediatype sometimes becomes "Albumset".

What you get seems to depend on what mediatype is active.
madsub
 
Posts: 60
Joined: 04 Apr 2013, 10:35
Has thanked: 2 times
Been thanked: 21 times

Re: Changing Mediatype

Unread postby boco » 20 Feb 2016, 02:52

These buttons have always behaved incorrectly like this. I have to go to the MediaType link and manually change.

Thanks for bringing this up.
boco
 
Posts: 36
Joined: 28 Dec 2012, 23:48
Has thanked: 69 times
Been thanked: 30 times

Re: Changing Mediatype

Unread postby Baldrdk » 30 Mar 2017, 08:17

I an running version MADSONIC 6.2.9260.8df1ddd.20170215.1104
And I cannot find a "MediaType" link. Have this changed in recent versions.
Hov do i get it back.

Of course i found it right after posting...
For anyone else looking.
The MediaType link is enables at the buttom of the Settings/Admin panel
Baldrdk
 
Posts: 8
Joined: 22 Feb 2016, 15:24
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times


Return to Bug Reports 6.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron