Upload not working in 6.1.8240 and 8700

Post your Server Bug Report

Upload not working in 6.1.8240 and 8700

Unread postby noobnoob » 07 Oct 2016, 10:33

Hello, I already posted in a related topic but since I'm guessing is a bug I'll post it in here.
I've definitely ruled out any write permissions error and have even created the destination folder by hand. I've tried to upload different Zip files with different names and different content created with different tools.

It always ends up giving a NPE in madosonic.log. Not any more info elsewhere. And it's just that, a simple null pointer exception. Without any clues on why.

I've tried also different web browsers and different WiFi connections. So I guess this is a bug.

Ahhh, like I said.. I tested versions 8240 and 8700 stable.

Could this issue be fixed please? I think this is very important like to having it broken along several "stable" releases.

Running Centos 7 with tomcat 7.0.54 and java 1.8.0 OpenJDK

Cheers
noobnoob
 
Posts: 2
Joined: 07 Oct 2016, 01:06
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Upload not working in 6.1.8240 and 8700

Unread postby octavecat » 14 Oct 2016, 23:39

+1, same here on mac os x

changing the path in "general" doesn't change the path on the upload panel and the result is null
octavecat
 
Posts: 2
Joined: 14 Oct 2016, 23:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Upload not working in 6.1.8240 and 8700

Unread postby octavecat » 14 Oct 2016, 23:45

And i can confirm this string is in madsonic.properties

UploadFolder=/Volumes/Seagate Backup Plus Drive/Music (New)/iTunes/iTunes Library/iTunes Media/Automatically Add to iTunes

^^^ my correct path
octavecat
 
Posts: 2
Joined: 14 Oct 2016, 23:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Upload not working in 6.1.8240 and 8700

Unread postby Madevil » 15 Oct 2016, 05:28

Thanks for the error report.

Issue is confirmed and will be fixed in the next release. :thumbsup:
User avatar
Madevil
Administrator
Administrator
 
Posts: 913
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1331 times
Been thanked: 952 times


Return to Bug Reports 6.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests