Podcast Page Not Playing Correct Item

Post your Server Bug Report

Podcast Page Not Playing Correct Item

Unread postby ThaRappa » 07 Dec 2016, 15:51

Not sure how long this bug has been around, or if it's a database issue, but when going into the Podcast Page, going into an individual podcast, and trying to select an episode, the player will always queue up whatever happens to be in the recently added/newest episodes list.

Example > I have roughly 30 podcasts, each with 10 episodes saved in them. If I go into podcast B and try to play episode 3, then the 3rd newest podcast downloaded (as shown on the newest episodes) will play. It doesn't matter which main podcast page I go into, if I click any of the 10 episodes and play them, whatever corresponding 'newest' episode will play.

I recently did a full scan on the database but this issue is still persisting.

System Info:
Version MADSONIC 6.2.9000.d969b6e.20161206.1041 - IP address [192.168.1.100]
REST MADSONIC REST API v2.5.0, SUBSONIC REST API v1.14.0
Server jetty/8.y.z-SNAPSHOT, java 1.8.0_101, Windows 10 10.0 (amd64) (165.4 MB / 464.5 MB)
Size: Database: 459MB, Thumbs-Cache: 70MB, LastFM-Cache: 47MB, Lucene-Cache: 10MB
Spring.Framework v3.2.17, Spring.Security v3.2.9, HyperSQL DataBase v2.3.4


I did an inspect on the button element and found this:
<i class="fa fa-play clickable icon custom-icon" onclick="top.playQueue.onPlayNewestPodcastEpisode(0)" title="Play"></i>

I think this could possibly be the problem as the onclick option is just trying to get PlayNewestPodcastEpisode, not necessarily from the menu item. The Play Next/Play Last buttons seem to reference the correct items to add, so I think it's just something with the play button onclick coding.

Hopefully this helps.

Thanks!
Attachments
madsonic.log
(118.34 KiB) Downloaded 20 times
ThaRappa
 
Posts: 7
Joined: 09 Jul 2014, 20:01
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Podcast Page Not Playing Correct Item

Unread postby Madevil » 08 Dec 2016, 21:16

Hi there,

this issue is fixed with build 6.2.9040.

best regards
User avatar
Madevil
Administrator
Administrator
 
Posts: 901
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 950 times

Re: Podcast Page Not Playing Correct Item

Unread postby ThaRappa » 08 Dec 2016, 21:46

Madevil wrote:Hi there,

this issue is fixed with build 6.2.9040.

best regards


Just installed and tested it out. Everything working great!

Thanks for the quick turnaround!
ThaRappa
 
Posts: 7
Joined: 09 Jul 2014, 20:01
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times


Return to Bug Reports 6.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron