Web player not working on Chrome in Windows 7/8.1

Post your Server Bug Report

Web player not working on Chrome in Windows 7/8.1

Unread postby zzzonedotnet » 22 Aug 2017, 23:56

I'm running the latest version of Chrome [60.0.3112.101 (Official Build) (64-bit)]

The web based player for Madsonic (Pro) latest version [6.2.9080.2a5cd1f.20161222.0530] does not work on Chrome on my Windows 8.1 Surface Pro or on my Windows 7 SP1 desktop at home.

However, it does work using Internet Explorer 11 on the Win 8.1 computer.

This suggests a problem with Chrome.

Thoughts? suggestions?

Thanks.


P.S. I just installed Firefox on the Win 8.1 Surface Pro 3 and Madsonic plays fine on that browser too.
zzzonedotnet
 
Posts: 7
Joined: 24 Jul 2017, 00:24
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web player not working on Chrome in Windows 7/8.1

Unread postby zzzonedotnet » 23 Aug 2017, 15:48

Strangely enough, the webplayer in Chrome IS WORKING for me today on the Win 8.1 SP3.

So I guess, the problem should be classified as intermittent which makes it even harder.

Since Chrome is widely used, I would be interested in hearing if any one else is experiencing this probably intermittent problem.
zzzonedotnet
 
Posts: 7
Joined: 24 Jul 2017, 00:24
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web player not working on Chrome in Windows 7/8.1

Unread postby zzzonedotnet » 24 Aug 2017, 02:19

Ok.

I just tried my Win 7 machine and Chrome is working there too.

I'm not sure why I had an intermittent error on two different machines running different OS but perhaps it's resolved.

Post if you have any thoughts.

Thanks.
zzzonedotnet
 
Posts: 7
Joined: 24 Jul 2017, 00:24
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Return to Bug Reports 6.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests